INDÍTSD EL
SIKERES FREELANCER
KARRIERED ONLINE

Kezd el építeni az online vállalkozásod

Mi lenne, ha azt mondanám, létezik egy másik valóság, ahol izgalmas projekteken dolgozol akkor és ott, amikor és ahol kedved van hozzá – miközben a fél világot bejárod, és freelancerként többet keresel, mint a volt kollégáid.

Lehet, hogy elsőre hihetetlenül hangzik, de meggyőződésem, hogy benned is van legalább egy ötlet vagy készség, amivel elindíthatnád a saját jövedelmező szabadúszó vállalkozásodat, ha lenne bátorságod meglépni.

Ha hagyod, hogy tovább teljen az idő feletted, el fogod pazarolni a képességeidet egy jelentéktelen munkahelyen, miközben napról napra egyre több sikeres szabadúszó vesz majd körül, akiknek te is egyike lehetnél.

MINDENT ELMONDOK AMI EGY SIKERES FREELANCER KARRIER KIÉPÍTÉSÉHEZ KELL

#1. Ismerd meg, mitől lesz igazán sikeres egy freelancer

Felfedjük az általam ismert leghatékonyabb összetevőket, hogyan épül fel egy stabilan jövedelmező freelancer vállalkozás – egészen a kezdetektől

#2. Másold le a stratégiákat, amik garantáltan működnek

Bevált és tesztelt módszerek az ötlettől az ügyfélszerzésen át a pénzügyekig A kurzus videókat bármikor visszanézheted és csatlakozhatsz facebook csoportunkhoz.

#3. Élvezd, hogy a magad ura vagy, és azt csinálod, amit szeretsz

Alkalmazd a tudást, amivel a sokszorosát fogod keresni annak, amit alkalmazottként, miközben a szabad vállalkozók áloméletét éled

Egy szabadúszó vállalkozás elindítása kockázatos - vedd könnyedén az akadályokat

Az elmúlt 5 évben megannyi képzést és egyéni konzultációt követően összefoglaltam egy online videóban a képzés alap pilléreit. Ez a tananyag elindít az úton, hogyan lehet jól jövedelmező freelancer karriered, amiben egy laptoppal az öledben dolgozol a világ bármely pontjáról, miközben azzal foglalkozol, amit igazán szeretszt.

MIT TALÁLSZ A KURZUSOLDALON BELÜL

A kurzus struktúráját tekintve 3 fejezetből és 18 videóból áll, rengeteg letölthető segédlettel és bónusz anyaggal megfűszerezve. Ezen felül egy zárt csoportnak is tagja leszel csatlakozásodat követően, ahol más hasonló induló freelancerekkel találkozhatsz és fejlődhetsz együtt. A kurzust folyamatosan fejlesztem, így újabb videók is folyamatosan megjelennek a kurzuson belül bármilyen extra költség nélkül.

FELÉPÍTÉS

Mit tartalmaz a videokurzus

Szabadúszó álomból valóság

Ahhoz, hogy sikeres freelancer legyél, fokozatosan kell azzá válnod. Az első kérdés, hogy mibe kezdj. Az én módszeremmel megtalálhatod azt a szolgáltatást, amit rövid időn belül profi szinten el tudsz sajátítani, és nagy rá a fizetőképes kereslet, ráadásul imádod csinálni, hiszen erre fog felépülni a vállalkozásod. A következő kihívás, hogyan szerezz olyan külsős projekteket még alkalmazottként, amik előbb-utóbb kiszabadítanak a munkahelyedről. Csak így mondhatsz fel biztonságosan, hogy aztán freelancerként tényleg szabad életet élhess.

Hogyan építs énmárkát, ami mágnesként vonzza az ideális ügyfeleket

Minden freelancer biznisz alapja egy tudatosan felépített saját brand, ami szinte magától szállítja az új vevőket vállalkozásodba. Meg fogod tanulni lépésről lépésre hogyan kommunikálj az online térben úgy, hogy kitűnj a reklámzajból. A módszeremet követve olyan közösséget építhetsz magad köré, akkel élvezettel dolgozol majd együtt.

A leghatékonyabb ügyfélszerző módszerek szabadúszóknak

Egy jól működő vállalkozáshoz jól fizető ügyfelek kellenek. A videókurzus során kiderül, milyen online és offline csatornákon szerezhetsz a leghatékonyabban új ügyfeleket – pontosan úgy, ahogy én is csinálom. Képes leszel ellenállhatatlan ajánlatokat összeállítani és úgy tárgyalni, hogy az érdeklődők azonnal szerződjenek veled.

Majsai Richárd

‘digitális nomád’, ”Év freelancere” díjas szabadúszó, üzleti mentor, coach

Büszke vagyok rá, hogy 2018-ban elnyertem az „Év szabadúszója” díjat a work.buzz által szervezett kétfordulós országos versenyen.

Már 16 éves korom óta dolgozom. Egy mexikói étteremben kezdtem pincérként, ahol 3 éven át napi 12 óránál is többet dolgoztam. A vendéglátástól a könyvelőirodás multi környezetig nagyon sok helyet megjártam, mire megtaláltam, hogy a vállalkozás és saját projektek futtatása a legizgalmasabb számomra: ez az, ami igazán inspirál engem, és amiben a legjobb vagyok.

Mára szabadúszóként ott dolgozom ahol akarok, akkor amikor akarok, és olyan ügyfeleim vannak, akikkel igazán élvezem a közös munkát; ezért indul minden nap mosollyal az arcomon. Az elmúlt 3 évben 31 országban jártam, miközben váltakozó ügyfélkörrell dolgoztam, és közben elértem a havi 1 milliós bevételi álomhatárt, ráadásul mindezt kizárólag online szerzett tudás alkalmazásával.

Ebben a kurzusban az ehhez vezető utat szeretném most neked is megmutatni.

TUDJ MEG TÖBBET

Egy videókurzus, ahol minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy stabilan jövedelmező freelancer vállalkozásod legyen

Tudni fogod, milyen ötletre építsd fel a vállalkozásodat

Megtalálod, mi az a szolgáltatás, ami igazán érdekel, nagy kereslet van rá, ráadásul magas áron lehet értékesíteni

Jól fizető ügyfelekkel stabil profitot termelsz

Megismerheted azokat az ügyfélszerző stratégiákat, amikkel megkeresheted az alkalmazotti fizetésed többszörösét

Onnan és akkor dolgozol, ahonnan és amikor akarsz

Végre a magad ura leszel, és nem kell másokhoz alkalmazkodni: a saját időbeosztásod szerint bárhonnan dolgozhatsz

Milliókat érő tippek kezdő freelancereknek, amikről mindenképpen szó lesz:

Mikor való neked a
VIDEÓ KURZUS

Ha illik rád az alábbi két kategória valamelyike, akkor biztosan remekül fogod tudni hasznosítani a videóban elhangzottakat

Alkalmazottként dolgozol, miközben fontolgatod, hogy szabadúszó leszel

Ezt a videokurzust pont neked találták ki, ha jelenleg heti 40 órában alkalmazott vagy valahol, de már nagyon eleged van abból, hogy másoknak dolgozol. Folyton az jár a fejedben, hogy a legszívesebben otthagynád a munkádat, vagy épp kreálnál magadnak egy olyan munkát, amiben végre azt csinálod, amit szeretsz, de még nincs elég információd vagy motivációd, hogy kilépj. Esetleg fogalmad sincs, mire is lenne szükséged egy hosszú távon fenntartható saját vállalkozás elindításához, amiből egy éven belül akár havi egymillió forint feletti bevételed is lehet.

Még alkalmazott vagy, de már megtetted az első lépést:
van egy-két saját ügyfeled

Jó úton jársz, ha még nem vagy ugyan vállalkozó, de már elindítottad a saját bizniszed, és van már 1-2 ügyfeled, bár eddig csak hobbiból, szervezetlenül csináltad az egészet, így nem is jönnek újabb ügyfelek. Mindez csupán jövedelemkiegészítés az alkalmazotti fizetésedhez. Ugyanakkor nagyon szeretnéd, hogy még több ügyfeled legyen, csak azt nem tudod, honnan szerezz. Mindennél jobban vágysz arra, hogy egy saját KATA-s vállalkozást elindítva mielőbb szintet ugorj, és végre otthagyhasd a munkahelyed, hogy abból élj, amit igazán szeretsz.

Melyik csomag a számodra legmegfelelőbb?

FREELANCER ALAPOZÓ KÉPZÉS

HUF 80.000
 • SZABADÚSZÓ ÁLOMBÓL VALÓSÁG VIDEÓCSOMAG
 • VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS VIDEÓCSOMAG
 • ÜGYFÉLKONVERTÁLÁS VIDEÓCSOMAG
 • BÓNUSZ DOKUMENTUMOK
 • EXKLÚZÍV FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

FREELANCER ALAP KÉPZÉS + ÉVES TAGSÁG

HUF 120.000
 • ÉVES FREELANCER COMMUNITY TAGSÁG
 • SZABADÚSZÓ ÁLOMBÓL VALÓSÁG VIDEÓCSOMAG
 • VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS VIDEÓCSOMAG
 • ÜGYFÉLKONVERTÁLÁS VIDEÓCSOMAG
 • BÓNUSZ DOKUMENTUMOK
 • EXKLÚZÍV FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

FREELANCER ALAPOZÓ KÉPZÉS

HUF 80.000
 • SZABADÚSZÓ ÁLOMBÓL VALÓSÁG VIDEÓCSOMAG
 • VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS VIDEÓCSOMAG
 • ÜGYFÉLKONVERTÁLÁS VIDEÓCSOMAG
 • BÓNUSZ DOKUMENTUMOK
 • EXKLÚZÍV FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

FREELANCER ALAP KÉPZÉS + ÉVES TAGSÁG

HUF 120.000
 • ÉVES FREELANCER COMMUNITY TAGSÁG
 • SZABADÚSZÓ ÁLOMBÓL VALÓSÁG VIDEÓCSOMAG
 • VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS VIDEÓCSOMAG
 • ÜGYFÉLKONVERTÁLÁS VIDEÓCSOMAG
 • BÓNUSZ DOKUMENTUMOK
 • EXKLÚZÍV FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

KORÁBBI KÉPZÉS RÉSZTVEVŐK

Kovács Zsombor
Videographer

Mansour Mona
Egészségügyi marketing szakértő

Cseh András
@mutatomapontosidot

Árvai Dóra
Fotós

Munkácsi Márk
Backend fejlesztő

Huszár Móni
Marketingmester

100% egyedi tartalom garancia

Ez Magyarország első számú freelancer videókurzusa.

Unalmas elméleti témák helyett a gyakorlatban is jól működő vállalkozásépítési stratégiáit osztok itt meg veled. Kézzelfogható tudást adok neked a saját szabadúszó vállalkozásod elindításához és fellendítéséhez. Olyan, garantáltan működő üzleti és ügyfélszerzési tippeket fogsz megismerni, amiket sikerrel alkalmazok én és korábbi mentoráltjaim egyaránt.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ezen a képzésen legfeljebb azzal kockáztatsz, ha lemaradsz róla.

Ha valamiért úgy érzed, mégsem neked szól ez a videókurzus, akkor ezt jelezd nekem emailben és visszautalom a kurzus teljes költségét, a vásárlástól számított elsp 30 napon. Ha azonban komolyan gondolod, és végigcsinálod a programot, miközben alkalmazod a bemutatott stratégiákat a saját freelancer vállalkozásod elindításában, akkor garantálom, hogy a képzés ára hamarosan sokszorosan meg fog térülni.

Félreértések, amik miatt lemaradhatsz a tudásról, amivel elindíthatod a saját sikeres szabadúszó vállalkozásodat

Amennyiben nem találsz valamilyen információt, fusd át az alábbiakat, hátha megtalálod bennük a választ kétségeidre, kérdéseidre.

Szó lesz például az online ügyfélszerzésről, számlázásról és ügymenetről, kapcsolatépítésről, időmenedzsmentről 

Ha szeretnél online vállalkozást építeni és  helyfüggetlen módon dolgozni, akkor ezt a videó kurzust pont neked készítettem.

Természetesen! Ez a képzés mindenkinek hasznos lehet, aki jelenleg még másoknak dolgozik alkalmazottként, és nem szeretné tovább tekerni 9-től 5-ig a mókuskereket, de még nem tudja, hogyan szálljon ki belőle. A mentorprogram során rengeteg tippet fogsz kapni arra vonatkozóan, melyek azok az életképes szolgáltatás alapú vállalkozási ötletek, amikre napjainkban valós piaci igény van, és amikkel egy éven belül akár 1 millió forint felett lehet keresni havonta. Ezt a képzést tehát kifejezetten ajánljuk mindenkinek, aki azt tervezi, hogy alkalmazottból szabadúszó vállalkozó lesz.

Mindenképp. A gyakorlatorientált videokurzus pont a leendő és a kezdő szabadúszó vállalkozókhoz szól. A tematikát szándékosan úgy állítottam össze, hogy a bemutatott tippeket és módszereket azok is könnyen el tudják sajátítani, akik egyáltalán nem vagy csak csekély vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek. Ne tartson vissza, ha még nem dübörög a bizniszed, hiszen ha használni fogod a képzés során megismert jól működő ügyfélszerző stratégiákat, azzal felpörgetheted freelancer vállalkozásod..

Igen! Mindenképpen előny, ha nem teljesen a nulláról indulsz, és van már némi tapasztalatod. De még így is rengeteg újat fogsz tanulni arról, hogyan szerezz újabb, jól fizető ügyfeleket, és tartsd meg őket hosszú távon, amivel igazán jövedelmezővé teheted a bizniszedet, hiszen a nagy pénz a visszatérő ügyfelekben van. Sőt, ha alkalmazod a mentorprogramban megismert ajánlatkészítési és tárgyalási stratégiákat a következő klienseidnél, akkor hamar lekörözheted a tapasztaltabb konkurenseidet is.

Valószínű, hogy már te is láttál az ismeretségi körödben olyan vállalkozókat, akik belevágtak ugyan, de végül nem jött be nekik, mert nem tudták, hogyan induljanak el, nem volt, aki utat mutasson nekik. Velük ellentétben te most egy olyan hiteles, top üzleti mentortól tanulhatsz a gyakorlatban, aki a 2018-as évben elnyerte az „Év szabadúszója” díjat, és több tanítványának is segített egy stabil ügyfélbázis kiépítésében. Ezek a stratégiák tényleg működnek, és működni fognak a te bizniszedben is.

Egyáltalán nem, sőt! Garantálom, hogy ezen a képzésen az összes video gyakorlatorientált lesz, ráadásul A-tól Z-ig kiterjed mindenre, ami egy szolgáltatás alapú szabadúszó vállalkozás elindításához és felvirágoztatásához csak szükséges. Mindenféle hosszas és felesleges elméleti magyarázat, „marketingbuborék” vagy reklámok helyett olyan kulcsrakész megoldásokat és gyakorlati tippeket fogsz hallani a vállalkozásépítésről és ügyfélszerzésről, amik ahhoz kellenek, hogy egy éven belül akár havi 1 milliót keress szabadúszóként.

Igen, ha szeretnél sok követőt, és ötletet későb hogyan tudod azt monetizálni.

Nézd meg Magyarország első számú online freelancer kurzusát

...amivel eljuttatsz a profitábilis szabadúszó bizniszedig, ami végre kiszabadít a munkahelyedről.